Back to Top

ASN-Solutions biedt IT-oplossingen op elk gebied

Voor bedrijven kunnen wij het volledige computerbeheer regelen en ook het beheer van uw netwerk. Hierbij kunt u denken aan het bouwen van een eigen internet- en mailserver maar ook aan support van werkplekken. Onze specialiteit is het bouwen van websites en ook het beheer van deze sites nemen wij graag uit uw handen.  Tenslotte kunnen wij de opslagdata binnen uw bedrijf vergroten.  Wij draaien onze handen nergens voor om en willen u graag helpen! 


ASN-Solutions werkt niet alleen voor bedrijven, maar is ook beschikbaar voor particulieren die bijvoorbeeld hun gegevens over willen laten zetten van hun oude computer naar hun nieuwe pc. Ook passen wij computers aan, installeren en sluiten wij nieuwe hardware en/of software aan en lossen uw problemen op uw computer op. Tevens kunnen wij hosting regelen en opzetten. Uiteraard maken wij ook websites voor particulieren en kunnen wij het beheer van deze voor u regelen.

Soms lijken computerproblemen erger dan ze in werkelijkheid zijn. In de meeste gevallen kunnen deze snel opgelost worden door een professionele IT-medewerker van ASN-Solutions, die beschikt over de nodige ervaring. 

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Indien u een geheel vrijblijvende offerte wilt aanvragen, stellen wij het op prijs als u uw wensen zo helder mogelijk omschrijft.